Nieuws
Schoolreisje groep 1 en 2

Schoolreisje groep 1 en 2

Vrijdag 16 juni 2023

Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

 

 Vrijdag 23 juni a.s. is het zover:

De groepen 1 en 2 gaan op schoolreis naar Plaswijckpark!

 We vertrekken om ongeveer 9.15 uur, maar de kinderen moeten wel gewoon om 8.20 uur op school zijn. We verwachten tussen 14.30 uur en 14.45 uur  weer terug bij school te zijn.

De bussen zullen vertrekken en aankomen bij de Blankenburgstraat (ter hoogte van de Victory Outreach Church). Hier kunt u uw kind uitzwaaien en ophalen.

 

De volgende dingen zijn belangrijk voor deze dag:

 * De kinderen hoeven in principe geen tas met eten en drinken mee te nemen. Op de locatie wordt voor eten en drinken gezorgd. In verband met het warme weer buiten, willen wij u wel aanraden om uw kind een tas mee te geven met daarin extra drinken bijvoorbeeld een flesje water, deze kan makkelijk bijgevuld worden. En anders een pakje limonade of sapje.

 * Zorg voor makkelijke kleding, waarin de kinderen zich goed kunnen bewegen. Waar mogelijk graag makkelijke schoenen aan doen bijvoorbeeld met klittenband of zonder veters.

  * De kinderen mogen geen geld meenemen.

 *Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. School is niet verantwoordelijk voor spullen die kwijtraken

 *In verband met het aanhoudende warme weer willen wij u vragen om uw kind 's morgens voor schooltijd al in te smeren met zonnebrandcreme  en uw kind een petje/ hoedje mee te geven.

  

Wij rekenen op een geslaagde schoolreis.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van de Elout van Soeterwoudeschool.


Terug